Gina Carano potvrdila da joj je glas promijenjen u filmu Haywire

Ostale vijesti 01.02.2012 08:35h Autor:

Gina Carano (Photo by MMAJunkie)

U posljednjem intervjuu koji je dala kao glumica, a ne kao MMA borac, Gina Carano je odgovorila na glasinu je li istina da joj je u filmu Haywire glas zamijenjen nečijim tuđim.

Iako se očekivao negativan odgovor i demantij ove informacije, Carano je, na iznenađenje novinara, potvrdila da se radi o istini.

“Steven (Soderberg op.a.) je zaista promijenio moj glas. U režiji su kasnije nekim specijalnim efektima promijenili boju glasa. Stoga se radi o istini, a ja nisam imala nikakvih problema s tim. Mislim da treba učiniti sve što bi moglo pomoći uspjehu i kvaliteti filma, a uostalom, Mallory i ja smo dvije sasvim suprotne osobe i dva različita karaktera. Redatelj se odlučio na nešto za što je mislio da bi trebalo pomoći i na kraju je uspio”, objasnila je Carano.

Upitana po tko zna koji put vraća li se slobodnoj borbi, Carano odgovara:

“Mmmm, trenutačno sam na početku svoje glumačke karijere, a ovdje ima toliko toga što mogu naučiti i postići. Mislim da posjedujem kvalitete koje nemaju svi, a koje donosim kao nova glumica na platno, pa se nadam nekoj novoj šansi vrlo skoro. No, to ne znači da prestati s borilačkom karijerom. Držat ću se onoga što mi bude išlo bolje i uspješnije. Moja budućnost je trenutačno malo mutna. Ne znam što će se sljedeće dogoditi.”

Posljednji dvoboj Carano je odradila prije više od dvije i pol godine kada je poražena od Cris Cyborg Santos.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI