Gennady Golovkin pred potpisom za DAZN

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 31.01.2019 12:26h Autor:

Gennady Golovkin

Sve vodi k tome da bi Gennady Golovkin trebao biti nova akvizija DAZN platforme, koja bi prema svemu sudeći ovih dana s njim trebala potpisati ugovor na više borbi.

Golovkin je trenutno najpoželjniji “free agent” na boksačkom tržištu, a za njega su se borile tri strane. Prva je PBC (Premier Boxing Champions), organizacija u suradnji FOX i Showtime televizije, zatim ESPN, a tu je i DAZN. Sve se čini kako će Golovkin potpisati ugovor sa streaming platformom, koja je prošle godine Canelu Alvarezu dala najvrjedniji ugovor u povijesti sporta.

Upravo je revanš s Canelom bio posljednji meč koji je Golovkin imao s HBO-om, koji je uz to i prestao s emitiranjem boksa nakon više od 30 godina. Taj meč Golovkin je izgubio sudačkom odlukom nakon vrlo neizvjesnom meča, a odmah nakon njega je Oscar De La Hoya rekao kako bi se u budućnosti trilogija trebala zatvoriti. To će itekako biti moguće ukoliko Golovkin postane dio DAZN-a.

Ova platforma je u posljednje vrijeme potpisala ugovore sa svim boksačima Golden Boy Promotionsa te Matchroom Boxinga, uključujući Anthonya Joshuu i Oleksandra Usyka, a pod ugovorom imaju još neke od ponajboljih boksača svijeta, kao što su Srisaket Sor Rungvisai i Daniel Jacobs.

Ukoliko bi Golovkin otišao pod DAZN, to bi bio još jedan dodatan udarac PPV platformi, koja je najistaknutija bila upravo u boksu. No, čini se da je njeno vrijeme prošlo, budući da svakim danom neka nova zvijezda potpisuje ugovor s nekom mrežom ili streaming platformom. Fanovima boksa to je svakako bolje opcija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI