Gegard Mousasi potpisao za Bellator!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.07.2017 16:50h Autor:

Gegard Mousasi/ Photo: Igor Mićić

Jedan od najboljih boraca na svijetu u srednjoj kategoriji i čovjek za kojeg se vjerovalo da je sljedeći u redu izazivača u kategoriji kojoj vladaju dva kralja: Michael Bispig i od ovoga vikenda Robert Whittaker, Gegard Mousasi, je napustio UFC!

Prema pisanju uglednog USAToday, trenutačno trećeplasirani UFC-ovac u kategoriji do 84 kile je potpisao ugovor s najvećim rivalom – Bellatorom. To je jedna od najvećih Bellatorovih akvizicija u povijesti koja se može mjeriti s Roryjem MacDonaldom i Bensonom Hendersonom.

Podsjećamo, Mousasi je proteklih tjedan pregovarao s čelnicima UFC-a oko novog poboljšanog ugovora nakon što mu je istekao onaj stari. U elitnom Octagonu je od 2013., a trenutačno ima čak pet pobjeda u nizu uključujući one protiv Belforta, Halla i Weidmana. Sve tri prekidima. Prema pisanju američkih medija, UFC nije bio spreman udovoljiti željama armenskog MMA majstora pa se ovaj odlučio na promjenu radne okoline.

Mousasi je trenutačno na 42-6-2 u profesionalnoj karijeri, a tek mu je 31 godina. Službenih potvrda niti od strane Bellatora, niti od strane Mousasija, za sada nema!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI