Gdje će Alvarez nastaviti karijeru? ONE Championship i KSW ga silno žele!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.09.2018 19:35h Autor:

Eddie Alvarez

Bivši prvak UFC-a i Bellatora, Eddie Alvarez, kao slobodan borac pokušava ispregovarati što bolje uvjete s novim poslodavcem. Tko će to biti, za sada se ne zna. No, nakon što mu je završio aktualni ugovor s UFC-om, Alvarez je dobio odriješene ruke da pokuša pronaći sreću negdje drugde.

Prema nekoliko dobro obaviještenih izvora čije su informacije prenijeli američki mediji, Alvarez pregovara s azijskim ONE Championshipom i poljskim KSW-om. Dapače, navodno da je dogovor s ONE-om jako blizu prema riječima Tarsa Dorije iz MMABrasila.

Ovaj poznati brazilski reporter je u svojoj Twitter objavio otkrio kako su Alvarez i ONE Championship gotovo stigli do dogovora koji odgovara i jednoj i drugoj strani.

“Eddie Alvarez i ONE Championship čini se kako su sve bliže dogovoru. Azijski gigant je jako ambiciozan u pregovorima i nadmašuje i Bellatorove i UFC-ove ponude. Čini se kako ONE želi Eddieja kao dio strategije širenja na japansko tržište u 2019. godini. Tako su mi barem izvori rekli”, stoji u objavi Dorije.

Ukoliko Alvarez potpiše ugovor s ONE Championshipom, natjecatat će se u diviziji na čijem je čelu dvostruki prvak Martin Nguyen, a u rosteru su i borci poput Shinye Aokija, Eduarda Folayanga…

Zanimljivo, i poljski KSW bi volio Alvareza vidjeti u svojim redovima. Vlasnik Martin Lewandowski to niti ne pokušava sakriti pa je na svom Twitteru  objavio:

“Hej Eddie Alvarez, osvajao si titule u Bellatoru i UFC-u. Želiš li pokušati u KSW-u?”

No, za sada nije poznato jesu li dvije strane uopće krenule s pregovorima ili je ovo bio tek PR trik Lewandowskog.

U posljednjem nastupu za UFC Alvarez je poražen od Dustina Poiriera. I dalje je gotovo na samom vrhu lake divizije, no čini se kako UFC više nije spreman plaćati onoliko koliko Alvarez traži. Upravo radi toga je ovaj veteran odlučio okušati sreću na tržištu kao slobodan borac. Nakon poraza od Poiriera predsjednik UFC-a Dana White mu je poručio “kako nema problema s tim da Eddie karijeru zaključi negdje drugdje”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI