Garry Tonon za dva i pol tjedna debitira u MMA borbi

Ostale vijesti 06.03.2018 22:45h Autor:

Garry Tonon

ONE FC promocija je objavila kako će na njihovom idućem eventu nastupiti jedan od najboljih BJJ boraca svijeta, Garry Tonon, kojem će to ujedno biti MMA debi nastup.

Tonon je prije nekoliko mjeseci objavio kako je odlučio priječi u profesionalni MMA, a singapurski ONE FC bila je promocija koja mu je tim putem ponudila najbolji ugovor. Sada je poznato i kada će se boriti, a datum tog nastupa je nevjerojatno blizu. Naime, ovaj učenik Toma deBlassa i Ricarda Almeide, koji posljednjih godina radi s Johnon Danaherom, boriti će se već za dva i pol tjedan.

U pitanju je event imena One:Iron Will, koji se 24. ožujka održava u Bangkoku, glavnom gradu Tajlanda. Tonona će tamo čekati Richard Corminal, borac iz Filipina koji je do sada odradio dvije borbe u ONE FC-u te je u obje poražen prekidom u prvoj rundi. Profesionalni skor mu je 4-3, a sve vodi k tome da ONE FC ciljano bira protivnika koji Tononu ne bi trebao biti veliki problem za apsolvirati. Trofejni američki grappler tako bi uspjehom mogao započeti MMA karijeru od koje puno očekuje.

U pitanju je event kojeg će predvoditi napad Martina Nguyena na treći ONE FC pojas. Nakon što je uzeo one u lakoj i perolakoj kategoriji, ovog puta spušta se i u bantam, gdje će napasti dugogodišnjeg šampiona, Bibiana Fernandeza. Prema popisu kakav je objavljen na većini portala, Tononova borba mogla bi zauzeti mjesto sunaslovne borbe eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI