Garry Tonon upisao pobjedu u drugoj MMA borbi (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.07.2018 17:10h Autor:

Garry Tonon vs. Rahul Raju

Jedan od najvećih BJJ majstora na svijetu, Garry Tonon, upisao je pobjedu u svojoj drugoj MMA borbi, koju je kao i prvu odradio u singapurskoj ONE FC promociji.

Tononov protivnik bio je indijski velteraš Rahul Raju, koji je u ovu borbu ušao sa skorom od četiri pobjeda i dva poraza. I on je pružio vrlo zanimljiv otpor učeniku Johna Danahera, koji pune dvije runde nije uspijevao odvesti borbu u situaciju gdje bi došao do prilike za raditi ono što zna najbolje, odnosno napasti nekom grappling tehnikom.

Do te prilike ipak je došao sredinom treće runde, a onda ju je u potpunosti iskoristio. Prvo je svog protivnika srušio, a nakon samo pola minute mu se uspio prebaciti na leđa. To je tada već bila pozicija gdje je bilo jasno kako će se Indijac teško izvuči. Tako je i bilo, Tononu nije dugo trebalo da dođe do vrata i da čvrsto stisne te time svog protivnika prisili na tapkanje.

Tonon je ponovno izgledao impresivno kada je borba završila tamo gdje njemu odgovara, no ovo sve ostalo je dalo dojam kako u njegovoj izvedbi ima još jako puno rupa. No, upravo zbog toga je za start svoje MMA karijere odabrao promociju koja će ga dobrim matchmakingom uspjeti izgraditi. Tonon je svakako veliki potencijal za sam vrh i to bi mogao postati uz pametan i predan rad na svim segmentima slobodne borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI