Garry Tonon protiv zloglasnog Rousimara Palharesa u travnju

Ostale vijesti 08.02.2016 14:58h Autor:

Garry Tonon & Rousimar Palhares

Polaris 3 priredba bit će mjesto susreta dvaju velikih grappling majstora. U glavnoj borbi večeri u engleskom Pooleu 2. travnja će se suočiti Garry Tonon i Rousimar Palhares.

Tonon je jedna od najbrže rastućih zvijezda u svijetu submmision grapplinga, a nastup na Polarisu neće mu biti novost. Na njihovom prvom eventu zaustavio je Marcina Helda, a na Polarisu 2 leglockom je savladao Imanaria. Osim toga, triput je osvajao EBI, unikatni turnir u organizaciji legendarnog Eddija Brava.. “The Lion Killer” ove godine planira napraviti svoj MMA debi, a Palhares je savršeno zagrijavanja za taj pothvat.

Najzloglasniji grappler u svijetu MMA-a, Palhares, u posljednje vrijeme pomalo je u sjeni nakon što mu je u kolovozu zbog nedoličnog ponašanja u kavezu tokom borbe s Jake Shieldsom oduzeta WSOF titula. Palhares je poznat po tome što koristi prljave poteze, ali i zato što redovito trga ruke i noge svojih protivnika, čak i nakon što oni daju znak za predaju.  U MMA-u posjeduje skor 18-6, a kao grapller iskazao se i osvajanjem srebra na prestižnom ADCC turniru.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI