Garry Tonon izdominirao Dillona Danisa, pa proslavio oponašajući McGregora

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.08.2017 10:23h Autor:

Tonon vs. Danis

Jučer je održan Polaris 5 event, na kojem je Garry Tonon dominantnom predstavom savladao Dillon Danisa, podosta medijski glasnog trening partnera Conora McGregora.

Podosta je “vatre” bilo u najavama grappling meča Garrya Tonona i Dillona Danisa na Polaris 5 eventu, odnosno borci su se medijski podosta napadali. Sve je kulminiralo na službenom vaganju, kada se Danis unio u lice svom protivniku, što je podosta razljutilo grappling zajednicu, koja nije navikla na takve ispade. Rezultat nedostatka poštovanja prema protivniku vidio se u dvorani, koja je potpuno stala na stranu Tonona.

Trenutno vjerojatno najbolji američki grappler je to dodatno iskoristio za forsiranja svog stila, koji uključuje konstantne napade. Koliko god da je Danis bio spreman braniti česte napade na nogu, koji su najjače Tononovo oružje, nije uspijevao u potpunosti te je često završavao na podu. I kada su se nalazili na nogama, Danis nije imao mira, odnosno Tonon je odmah napadao rušenjima. Jedino je nedostajao prekid, tj. ono što je Tononu uspjelo prije dvije godine u njihovom prvom duelu. No, potpuna dominacija na kraju je donijela kombinaciju očaja i umora na licu Dillona Danisa.

Tonon je na kraju dodatno odlučio provocirati te je dao izjavu na kraju borbu uz imitaciju irskog naglaska Conora McGregora, prekopiravši njegovu poznatu izjavu:

“Bilo je jako puno prepucavanja preko društvenih mreža prije ovog meča i ovim putem želim poručiti Dillonu, ne ispričavam se zbog jebeno ničega!”

Danisu je ovo drugi poraz u velikom grappling meču u posljednje vrijeme, nakon što ga je na Submission Undergroundu savladao Jake Shields, koji je također uspješno nastupio na jučerašnjem Polarisu. Ipak, već je dovoljno velik uspjeh to što je svojim medijskim istupima došao do prilike predvoditi dva velika eventa. S druge strane, za čovjeka koji je sam za sebe izjavio kako je već sada najveće ime u Bellatoru, a ne uspijeva doći do pobjede u grapplingu, ovo vjerojatno nije lijepa slika. Osim toga, ovime je samo nahraniti svoje “hejtere”, koje je svojim izjavama vjerojatno sam svjesno i stvorio. Danisov grappling skor trenutno iznosi 17 pobjeda i 13 poraza.

Ispod teksta pogledajte način na koji se Tonon “ispričao”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI