Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Garcia se spustila na koljena, zaplakala i zatražila oprost od japanske publike (VIDEO) | Fight Site

Garcia se spustila na koljena, zaplakala i zatražila oprost od japanske publike (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.12.2017 11:53h Autor:

Screenshot

Gabi Garcia se u petak pojavila na prvom dijelu novogodišnje RIZIN-ove priredbe (koja još uvijek traje) te je ponudila ispriku japanskoj publici zbog pada na službenoj vagi koje je kumovalo otkazivanju njezinog dvoboja protiv Shinobu Kandori.

RIZIN otkazao meč nakon što se Gabi Garcia pojavila na vagi sa 107 kilograma (VIDEO)

Podsjećamo kako je brazilska MMA majstorica u četvrtak za čak 12 kilograma premašila gornju granicu dogovorene kilaže koja je bila 95 kila. Garcia je na vagu stala sa 107 kilograma, a njezina protivnica 53-godišnja Japanka Kandori je imala tek 73.5 kilograma. Ljutita Kandori je napustila pozornicu, a kasnije je objavljeno kako je čitav dvoboj maknut s popisa borbi.

Brazilka se sa suzama u očima pojavila pred japanskim fanovima te je ponudila ispriku. Za probleme s kilama je okrivila narušeno zdravlje koje je kumoalo nemogućnosti da zadovolji gornju dogovorenu težinsku granicu.

“Govorim brzo, oprostite zbog ovoga. Ovo je prvi put da mi se nešto tako dogodilo, ali imala sam problema tri tjedna prije meča. Mislila sam se da sam se oporavila, ali prvi trening ovdje je pokazao da nisam. Krvarila sam iz nosa, moj krvni tlak je bio visok. Imala sam problema sa skidanjem kilograma”, rekla je Garcia te je dodala:

“Poštujem svoju protivnicu, ona je legenda ovdje. Moram se ispričati svim svojim fanovima u Japanu. Volim vas i žao mi je. Oprosti Nobuyuki Sakakibara, oprosti i Takada i oprosti Kandori. Izazivam te za sljedeću godinu. Nadam se da ćeš prihvatiti meč sljedeće godine. Žao mi je Japan, volim vas. Vraćam se jača nego ikada.”

Nakon verbalne isprike Garcia se spustila na koljenam zaplakala i još jednom ispričala čelnom čovjeku RIZIN-a i gomili gledatelja u publici…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI