Galvao: Sonnen nije neznalica u parteru!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.06.2014 10:43h Autor:

Andre Galvao

Chael Sonnen i Andre Galvao predvodit će 9. kolovoza Metamoris 4 koji će se održati u Los Angelesu.

Sonnen je nakon oproštaja od MMA borbi prihvatio meč s bivšim Strikeforceov borcem i sjajnim grapplerom koji je dva puta bio svjetski prvak te višestruki ADCC (Abu Dhabi Combat Club) prvak. Činjenica je da Sonnen još nije sudjelovao u jednom takvom meču s borcem reputacije kakvu ima Galvao. No, Galvao je svjestan da to neće biti nimalo laka borba.

"Neće biti lako. Znam da Sonnen želi biti i dalje uključen u borilački svijet nakon što je u UFC-u bio pozitivan. Pripremao se za meč s Wanderlei Silvom i nastavio trenirati. Ipak za mene će to biti tek nova borba, još jedan dan na poslu.", izjavio je Galvao.

Dvije od posljednje tri pobjede Sonnen je ostvario submissionom pa je i zbog toga Galvao svjestan Sonnenove kvalitete u parteru.

"Napredovao je i to je sasvim normalno. Ako se želite boriti u MMA borbama morate znati jiu-jitsu. To je činjenica. Zato i trenira jiu-jitsu. Drago mi je čuti ako ljudi misle da ću se lako obračunati s njim. No, ja ga vidim kao i svakog drugog protivnika. Moram ga respektirati i biti spreman na svaku situaciju. Borio se na najvišoj razini jer je hrvač svjetske klase, a po mom je mišljenju to kao grappling. On nije neznalica i budala u parteru.", rekao je Galvao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI