Galvao prekidom do Bellator pojasa, Carmont uspješno debitirao, spektakularna borba Davisa i Tokora (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.03.2015 11:23h Autor:

Marcos Galvao i Joe Warren

Marcos Galvao novi je Bellator prvak u bantam kategoriji, nakon što je prekidom savladao dosadašnjeg, Joe Warrena. Uspješan debi u organizaciji imao je Francis Carmont, Ryan Couture je još jednom brzom pobjedom došao do druge Bellator pobjede, a spektakularnu borbu pružili su veterani LC Davis i Hideo Tokoro.

Nastavlja se detroniziranje Bellatorovih prvaka. Nakon što je ove godine bez svog pojasa ostao Emanuel Newton, a prošle godine su bez pojasa ostajali Eduardo Dantas, Alexander Šlemenko, Daniel Straus i Pat Curran, a novi prvak postavljen je i u lakoj kategoriji. Sad je svoj pojas morao predati i Joe Warren, koji tako niti jednom nije uspio obraniti pojas prvaka u bantam kategoriji.

Iako, borba protiv Marcosa Galvaoa, koji je tražio osvetu za poraz iz 2011. godine, dobro je krenula po prvaka. Prva runda protekla je u njegovoj dominaciji, a kad se dobio dojam da bi i druga mogla u sličnom smjeru, Galvao radi prekrasan potez kojim dolazi u poziciju poluge na koljenu.

To je rezultiralo vriskom Warrena, a John McCarthy tad prekida, vodeći se pravilom da vrisak znači verbalnu predaju. Warrenu se to nikako nije svidjelo, žestoko je protestirao, a i u izjavi nakon borbe je rekao kako je to njegov pojas i da ga želi danas. Iako, nema se što buniti, vrisnuo je vrlo glasno, što se moglo čuti i u prijenosu, a pravila za taj slučaj kažu da je to prekid.

Ono što su ponudili Hideo Tokoro i LC Davis teško se može opisati riječima. Dva veterana odradili su 15 minuta neprestane akcije, a gledatelji su mogli vidjeti stand up "brawla", sjajnih bacanje te pokušaja dolaska do poluga ili gušenja. Na kraju je do pobjede došao Davis, koji je "na bojnom polju" ostavio i nekoliko zubi, budući da je u jednom trenutku ostao bez zaštite te primio udarac. Davisu je ovo treća pobjeda u Bellatoru i nada se napasti pojas prvaka, odnosno postaje glavni kandidat, uz bivše prvake Warrena i Dantasa.

Francis Carmont je u Bellatoru debitirao pobjedom i to na svoj način. Prve dvije runde "lay n' praya" bile su mu dovoljne za sudačku odluku, iako je njegov brazilski protiv u trećoj bio blizu gušenja. Ryan Couture je u drugom Bellator nastupu došao do druge pobjede prekidom u prvoj rundi. On je ugušio Dakotu Cochranea i predstavio se kao kandidat za vrh Bellatorove lake kategorije.

Kako su izgledale glavne četiri borbe, pogledajte u sjajnom video izvještaju ispod teksta!

Bellator 135 – rezultati

Marcos Galvão def. Joe Warren – verbalni prekid (R2, 0:45)
L.C. Davis def. Hideo Tokoro . podijeljena sudačka odluka
Francis Carmont def. Guilherme Viana – jednoglasna sudačka odluka
Ryan Couture def. Dakota Cochrane – SUB (R1, 3:23)

Rashad Coulter def. Jeremiah O'Neal – TKO (R1, 1:44)
Emmanuel Sanchez def. Alejandro Villalobos – jednoglasna sudačka odluka
Sean Holden def. Tim Roman – jednoglasna sudačka odluka
Neal Ewing def. Logan Nail – jednoglasna sudačka odluka
Stephen Banaszak def. Brad Mitchell – SUB (R2, 2:51)
Klayton Mai def. Xavier Siller – SUB (R1, 3:55)
Geo Pacurariu def. J.P. Cole – SUB (R1, 2:59)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI