Galvao: Želim Metamoris pojas, borio bih se protiv Barnetta

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 12.08.2014 18:43h Autor:

Andre Galvao

Nakon što je na Metamoris 4 eventu savladao Chaela Sonnena, Andre Galvao zna što mu je idući plan. Želi osvojiti Metamoris titulu, i to onu teškašku, koji si je u subotu osigurao Josh Barnett.

Josh Barnett je napravio veliki iznenađenje savladavši Deana Listera te postavši prvi Metamoris prvak. No, uskoro bi mogao braniti taj svoj pojas, ukoliko se ostvare želje jedne druge BJJ zvijezde, Andre Galvao.

Borac koji je u subotu slavio protiv Chaela Sonnena je rekao: "Volio bih držati Metamoris pojas, bilo bi cool. Sve je do promotora, no ovdje sam i spreman sam. Ako oni žele, tu sam. Ne biram protivnike, niti sam ih birao ikada u svojoj karijeri, borit ću se protiv koga god stave ispred mene", rekao je Galvao.

Metamoris je, za sada, svog jedinog prvaka proglasio u teškoj kategoriji, a to je iznenađujuće Josh Barnett. "Borio bih se s njim, nema problema", siguran je Galvao u svoju vještinu, iako je visok 178 cm i bori se s 80-ak kilograma. Barnett je, naime, visok 191 cm i najviše borbi u svojoj karijeri odradio je na preko 110 kilograma.

Vidjet ćemo kako će Rener Gracie i ekipa reagirati na ovo, no mogao bi biti zanimljiv meč, kao što su nerijetko ADCC i BJJ mečevi u apsolutnoj kategoriji, gdje se događa da manji borci savladavaju podosta veće od sebe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI