Gaethje: Newell se još nije borio protiv hrvača

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.07.2014 18:02h Autor:

Justin Gaethje

U ovom vikendu, koji donosi tri sjajna MMA eventa, pored dva UFC-ova našao se i onaj organizacije WSOF. Na njemu će Nick Newell pokušati oduzeti titulu prvaka sjajnom i neporaženom Justinu Gaethjeu, koji je uvjeren kako je u svim aspektima bolji od izazivača.

Justin Gaethje (11-0) sprema se za prvu obranu svog naslov WSOF-ovog prvaka. Protivnik mu je najzanimljiviji i najspecifičniji do sad. To je Nick Newell, također neporaženi borac, koji se profesionalno i uspješno bori unatoč invaliditetu i sjajno koristi svoju hrvačku tehniku.

"On se do sada nije borio protiv pravog hrvača i zbog toga mu još nitko nije uspio nanijeti štetu", uvjeren je Gaethje, koji je čak devet ,od svojih 11 pobjeda, ostvario nokautom. Još je dodao: "Morate znati paziti na njegovo kretanje i ne dozvoliti mu da dođe dovoljno blizu, gdje može kontrolirati tvoje ruke."

Ipak, Gaethje izuzetno cijeni i hvali svog protivnika. "Neće me srušiti u to sam siguran. Jako je opasan i dobar u tome i zato ne smijem dozvoliti da završimo dolje i na tome baziram svoju taktiku.On je borac koji zna što želi, a kada neki čovjek nešto uistinu želi i izuzetno se potrudi oko toga, najčešće to i dobije. Nick je takav čovjek, no ja mu ne smijem dozvoli da ostvari ono po što je došao."

Nekim borcima se vjerojatno pojavljuje i određena mentalna blokada, zbog same činjenice da se Newell bori s invaliditetom, no Justin nije komentirao ništa o tome. Umjesto toga je još dodao: "Ja sam puno drugačiji borac od svih s kojima se do sad susretao. No opasan je, ne smije ga se shvatiti olako i moje misli moraju biti na pravom mjestu dok se budemo borili."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI