Gaethje ekspresno riješio Patishnocka, Johnson poslao Kylea na spavanje

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.01.2014 10:40h Autor:

Justin Gaethje (sherdog.com)

WSOF je održao svoj osmi event, a na njemu nije nedostajalo pravih uzbuđenja. Justin Gaethje je tamo (p)ostao prvak "eliminiravši" Patishnocka nakon samo 70 sekundi, dok je također impresionirao i Anthony "Rumble" Johnson, nokautiravši Mikea Kylea. Jessica Aguilar je lako do titule straw kategorije.

Justin Gaethje je pokazao da mu je mjesto u samom vrhu i da Richard Patishnock nema kvalitetu za parirati mu. Bivši rudar nije previše čekao, odmah je krenuo žestoko, vrlo brzo pogodio Patishnocka, koji je hrabro prihvatio otvorenu borbu, s nekoliko jakih udaraca, da bi malo nakon toga proradili i laktovi i Patishnock više nije imao nikakve šanse i završio je nokautiran. 11. pobjeda u isto toliko borbi za Gaethje, a samo jedna je otišla do sudačke odluke.

Anthony Johnson je prestao s ekshibicijama koje uključuje spuštanje u velter i pokazao da se najbolje osjeća tamo gdje mu je prirodno i mjesto. Nakon dvije minute ispitivanje snaga, pogodio je Kylea s dva vezana krošea, a ovaj je pao i zaspao te tamo ostao još neko vrijeme. Johnson je sada sigurno "najveći free agent na tržištu", a hoće li prihvatiti Sefovu ponudu za borbu za WSOF naslov ili odlazi u drugu organizaciju, možda i nazad u UFC, saznati ćemo vrlo brzo.

Jessica Aguilar je dokazala da je iskustvo vrlo često presudan faktor i trokutom na ruci savladala Alidu Gray, koja je ipak prekasno odlučila otići u MMA vode. Djevojka koja za sada nije potpisala za UFC i strawweight" sezonu Ultimate Fightera nakon borbe je izjavila kako je dokazala da je najbolja na svijetu u svojoj kategoriji, no ne znamo koliko će se s time složiti djevojke iz Invicte.

Vrijedi još spomenuti i pobjedu Cody Bollingera u debi nastupu. Nakon tri relativno izjednačene runde, bivši natjecatelje Ultimate Fightera slavio je jednoglasnom odlukom sudaca i sada je na skoru 15-2, a tek su mu 23 godine.

World Series of Fighting 8 rezultati:

Justin Gaethje def. Richard Patishnock – TKO (R1 1:09)
Anthony Johnson def. Mike Kyle – KO (R1 2:03)
Jessica Aguilar def. Alida Gray – Submission (Arm-Triangle Choke, R1 2:45)
Cody Bollinger def. Tyson Nam – jednoglasna sudačka odluka
Luis Palomino def. Jorge Patino – KO (R2 4:20)

Tyler Stinson def. Valdir Araujo – TKO (R3 2:23)
Derrick Mehmen def. Scott Barrett – Ujednoglasna sudačka odluka
Alexis Vila def. Sidemar Honorio – jednoglasna sudačka odluka
Freddy Assuncao def. Brenson Hansen – podijeljena sudačka odluka
Anderson Melo def. Jose Caceres – Submission (Heel Hook, R1 1:10)


 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI