Gabi zakazala dva meča u mjesec dana: “Nazvao me šef, morala sam prihvatiti”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.07.2017 10:04h Autor:

Screenshot

RIZIN-ova ženska zvijezda Gabi Garcia je zakazala dva nastupa u manje od mjesec dana. Brazilka će najprije nastupiti na priredbi 30. srpnja u Saitama Super Areni da bi prije nekoliko dana dogovorila još jednu gažu. Gorostasna Gabi je, naime, pristala uskočiti na priredbu Shoot Boxing Girl’s S-Cup koji je zakazan 7. srpnja.

I dalje se ne zna tko će joj biti protivnica na prvom meču, a očekuje se da će informacija biti poznta u narednjih dan ili dva.

“Nisam se borila dva puta u mjesec dana još od mojih BJJ dana”, priznaje višestruka svjetska BJJ prvakinja i dodaje:

“Ova mi je borba ponuđena doslovno prije par dana, a prihvatili smo u nedjelju. Ne znam protiv koga ću se boriti 7. srpnja, no sigurno će se raditi o osobnom ispitu za mene jer se borim prvi put u borbi prema pravilima Muay Thaija. Već sam se natjecala u judu, BJJ-u i MMA-ju, a sada prvi put u ovom sportu. Očito da sam rođena za izazove.”

Zanimljivo, Garcia je najprije odbila izazov, ali je primila poziv koji nije mogla odbiti. Od slavnog Nobuyukija Sakakibare.

“Ono što me natjeralo da prihvati dvoboje jest telefonski poziv od mog šefa. Moj menadžer je odbijao meč, ali sam znala da ukoliko me Sakakibara nazove, morat ću prihvatiti. Baš sam jela kada me je zamolio da prihvatim dvoboj, pa sam to i učinila”, uz smijeh će Garcia i dodaje:

“Vjerujem mu jer je toliko već napravio za moju karijeru.”

Krajem mjeseca je čeka novi ispit u RIZIN-u, promociji gdje je preko noći postala velika zvijezda. Susrest će se s ruskom boksačicom, no ime i dalje nije otkriveno.

“Znam da se radi o kontra gardu, što je nešto novo za mene. Zapravo vjerujem da će mi meč koji ću prvi odraditi pomoći da se priviknem na borbu u stojci. Pokušat ću demonstirati nešto svog udaračkog arsenala i tako se što bolje pripremiti za meč u RIZIN-u. I dalje premalo upotrebljavam udarce nogama. Koljena puno češće, ali udarci nogama su nešto što moram pojačati. Vjerujem da će to biti zanimljiv test za mene”, zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI