Gabi Garcia nije htjela borbu s 52-godišnjom Kandori: Ona je prozvala mene!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.11.2016 11:54h Autor:

Gabi Garcia & Kandori

Na nedavnoj press konferencij čelnici japanske Rizin FF promocije su otkrili da će se  Gabi Garcia u svojoj četvrtoj MMA borbi obračunati s 52-godišnjom Shinobu Kandori na Rizinovoj priredbi 31. prosinca. No 31- godišnja Brazilka priznaje da nije bila oduševljena kad joj je predsjednik promocije Sakakibara rekao da se bori s puno lakšom i starijom veterankom koja nije nastupila još od 2000.

“Za borbu sam saznala nekoliko trenutaka prije press konferencije. Pristala sam na meč jer vjerujem svom šefu, on je sjajan promotor. Ja sam zaposlenik i borit ću se s bilo kim. Kad sam je vidjela pomislila sam,’Ajme meni…’Netko ju je pitao hoće li naporno trenirati, a ona je rekla da neće zato što se može osloniti na japansku tehnologiju. Ništa nisam razumjela(smijeh). Japan je dosta drugačiji, ali ja ne biram protivnice”, rekla je Garcia za MMA Fighting.

Garcia nije htjela borbu s Kandori no Sakakibara ju je uspio uvjeriti.

“Kad sam mu rekla da ovo nije borbu kakvu sada želim objasnio mi je njezinu povijest u sportu i da je ona izazvala mene. Ona je jedina Japanka koja želi borbu sa mnom. Borila se s muškarcima u prošlosti, ima povijest u judu i želi ovu borbu. U Sakakibarinoj glavi ovo je poput Boba Sappa protiv Minotuara Nogueire, to je koncept japanske zabave. Bila sam šokirana kad sam vidjela koliko su japanski fanovi uzbuđeni zbog ove borbe.

Iako i sama želi borbe s krupnijim i barem naizgled težim protivnicama Garcia priznaje da je ova borba velika stvar u Japanu.

“Na internetu su me kritizirali jer postoje veće cure koje žele borbu protiv mene. Ja sam ih vidjela sedam. Kickboxing prvakinja iz Blackziliansa je višlja i teža od mene i ona me prozvala. Postoji i jedna Brazilka. Ja sam zaposlenica i borit ću se s bilo kim. Borbu mogu odbiti, ali ova borba je važna ovdje u Japanu. Moja protivnica je popularna i borba je velika. Ako želite veće izazove za mene obratite se Rizinu. I ja želim krupnije cure, ali to će vjerujem doći s vremenom. Ovo mi je četvrta borba i uopće ne znam što će se dogoditi u ringu. Ne smijem nikoga podcijenjivati.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI