Gabi Garcia nastavlja s MMA karijerom, ali mečem bez težinske kategorije!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.04.2018 14:00h Autor:

Gabi Garcia & Kandori

Brazilka Gabi Garcia nastavlja svoj MMA put unatoč posljednjim preprekama koje su stale ispred nje. Bivša svjetska BJJ prvakinja će pokušati ostati neporažena u MMA karijeri i nakon Road FC 47 priredbe, koja se održava 12. svibnja u kineskom Pekingu.

Protivnica ove gorostasne djevojke će biti Veronika Futina, a ovo je Garciji šesti meč u slobodnoj borbi nakon što je dosadašnjih pet dvoboja ostala neporažena. Doduše, posljednji meč je završen rezultatom “No Contest” jer je prstom u oko upiknula Oksanu Gagloevu. Bilo je to u srpnju 2017. godine.

Nažalost, u posljednjem dogovorenom meču nije niti nastupila. Bilo je to na RIZIN-ovoj priredbi u prosincu, kada nije uspjela proći službenu vagu jer se u Japanu pojavila s više od 10 kilograma viška. Trebala se susresti s japanskom hrvačkom zvijezdom Shinobu Kandori, no ovaj je odbila nastupiti kada je vidjela koliko teži Brazilka.

Futina je četverostruka ruska prvakina u “Hand-to-hand” borbama, a ovo će joj biti MMA debi. Meč je dogovoren kao borba bez težinskog ograničenja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI