Gabi Garcia dobila novu protivnicu! Umjesto 52-godišnje političarke dolazi tri godine mlađa hrvačica

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.12.2016 19:00h Autor:

Garcia vs. Hotta

Prošlog mjeseca smo pisali o tome kako je Gabi Garcia dogovorila borbu na novogodišnjem Rizin eventu protiv 52-godišnje političarke Shinobu Kandori. Nažalost (ili na sreću), ova se ozlijedila, no promocija je brzo reagirala pronalaskom nove protivnice.

To je 49-godišnja bivša hrvačica i MMA borkinja Yumiko Hotta. Po podacima sa Sherdoga, ona je 168 centimetara visoka (20 manje od Brazilke) i 74 kilograma teška borkinja, čiji je profesionalni MMA skor pet pobjede i četiri poraza. Ipak, posljednju pobjedu ostvarila je još 1998. godine, a nakon toga je imala po jedan nastup 2000. i 2012. godine, oba puta uz poraze prekidom.

Po mnogim fanovima i medijima, ova borba, kao i ona prvobitno dogovorena, nema nikakvog smisla. Čak je i Garcia u startu bila protiv toga, no predsjednik Rizina Sakakibara ju je uvjerio kako japanska publika želi vidjeti tu borbu, da je to zapravo koncept japanskog showa te da tom borbom puno dobivaju i ona i promocija. Da, Japanci su jedan poseban narod, to smo već odavno mogli zaključiti.

Borba se na rasporedu Rizin eventu koji se održava na Silvestrovo i koji u svom programu sadrži “Final 4” Grand Prix Turnira, gdje se nadamo vidjeti i Mirka “Cro Cop” Filipovića.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI