FS anketa: Vijesti koje tematike želite vidjeti više na Fight Siteu?

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.02.2018 13:13h Autor:

Fight Site – vodeći portal za borilačke sportove

Portal Fight Site posljednjih mjeseci bilježi nikad veću posjećenost na što smo vrlo ponosni, ali i zahvalni svojim vjernim čitateljima!

Taj podatak ponovno pokazuje i dokazuje da borilački sportovi i njihova popularnost konstantno rastu, a interes za vijestima i informacijama iz borilačkog svijeta je iz godine u godinu sve veći.

Posljednje desetljeće smo bili svjedoci velikog porasta popularnosti elitne svjetske MMA promocije – Ultimate Fighting Championshipa, ali i općenito čitavog MMA sporta. No, 2017. je bez sumnje obilježio povratak na tron boksa što je i u našoj regiji ponovno povećalo interes za informacijama vezanima u šakački sport. Tu je naravno i regionalna scena koja konstantno raste, a čiji najsvjetliji eksponenti sve češće završavaju u elitnim promocijama poput UFC-a, Bellatora, Gloryja… Regionalna boksačka liga, ali i sada nastup Hrvatskih vitezova u Svjetskog boksačkog seriji su također nešto što ingrigira javnost i izaziva zanimanje.

Kako bi još bolje razumijeli želje i potrebe naših čitatelja, Fight Site je u novoj anketi odlučio postaviti pitanje vezano za sadržaj na našem portalu. U ovom trenutku vijesti su podijeljene u četiri rubrike: UFC, Vijesti iz regije, K-1/Boks i Ostale vijesti, a nas zanima koju tematiku vijesti i koji sadržaj bi željeli vidjeti još više i još češće na Fight Site portalu. Ponudili smo sedam odgovora (mogućnosti), a vaš odabir možete dodatno objasniti i potkrijepiti komentarom ispod članka.

Zahvaljujemo svima na utrošenom vremenu i glasovima!

Vijesti koje tematike želite vidjeti više na Fight Siteu?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI