FS anketa – Tko slavi: Fedor ili Mitrione?

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.06.2017 14:05h Autor:

Fedor vs. Matt

Tek nas dvadesetak dana dijeli od najveće priredbe koju je do sada organizirao Bellator. U New Yorku ćemo, naime, 25. lipnja pratiti Bellatorov mega spektakl “Bellator 180 NYC” na kojem će se susresti Fedor Emelianenko i Matt Mitrione.

Povratak “Posljednjeg imperatora” je izazvao nezapamćenu histeriju kod njegovih fanova. Iako smo posljednji put Rusa gledali prije otprilike godine dana protiv Fabija Maldonada, nekadašnji Pride prvak u Americi nije nastsupio gotovo šest godina.

Tada je na Strikeforce priredbe koju je predvodio zajedno s Danom Hendersonom poražen prekidom u prvoj rundi. Bio je to ujedno i njegov posljednji poraz u karijeri nakon kojeg je ubilježio pet pobjeda uglavnom u Rusiji i Japanu. Nastup u New Yorku će biti ujedno i debi za promociju Scotta Cokera s kojim je vrlo uspješno surađivao dok je ovaj menadžer bio glavni čovjek američkog Strikeforcea.

Može li Fedor svladati bivšeg UFC-ovca Matta Mitrionea? Slavni Joe Rogan, za koga je Rus jedan od najboljih boraca u povijesti sporta, smatra da ne može. Odnosno, da budemo precizniji, vjeruje da Mitrionea u ovom dvoboju pametnim pristupom može doći do vrlo lagane pobjede.

U našoj novoj anketi vas pitamo upravo to pitanje – Tko slavi: Fedor ili Mitrione?

Svoj odgovor možete dodatno potkrijepiti komentarom ispod članka! Hvala vam na vašem vremenu i odgovorima.

Tko slavi: Fedor ili Mitrione?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI