FS anketa: Tko osvaja Bellatorov teškaški Grand Prix?

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.11.2017 12:18h Autor:

Bellator Grand Prix

Scott Coker se odlučio igrati na provjereno! Na kartu koju je odigrao kao čelnik Strikeforcea, a koja je je toj promociji donijela nezapamćen uspjeh i na koncu natjerala najljuću konkurenciju da je kupe unatoč velikim dugovima.

Radi se naravno o Grand Prixu teškaša koji je Bellator najavio proteklog vikenda, a koji će se odigrati tijekom iduće godine! Gotovo isti potez Coker je učinio i kao čelnik Strikeforcea, doduše s nešto većim i boljim imenima nego što sada ima na raspolaganju.

Osim Cokera, poveznica je Fedor Emelianenko, koji je sudjelovao i u Strikeforceovom Grand Prixu, no nije se najbolje proveo. Tada je demoliran od strane Antonia Silve u četvrtfinalu. Sada će mu vrlo vjerojatno prvi protivnik biti bivši UFC-ovac Frank Mir kako javljaju mediji.

Osim ovog dvojca, jedina dva prava teškaša u ždrijebu su Matt Mitrione i Roy Nelson, obojica također bivši UFC borci.

Tu su i Ryan Bader, Quinton Jackson, Chael Sonnen i Muhammad Lawal, borci koji su prirodni poluteškaši iako su “King Mo” i “Rampage” znali koketirati i s teškom kategorijom.

Zanimljiv podatak je svakako i da su u ždrijebu dva bivša UFC prvak (Mir, Jackson), šest donedavnih UFC-ovaca (Bader, Jackson, Nelson, Mitrione, Sonnen i Mir), a da su čak četvorica odmjerila snage s našim Mirkom Cro Cop Filipovićem (Fedor, Nelson, Lawal, Mir).

U našoj novoj anketi Vas pitamo “Tko će osvojiti Bellatorov teškaški Grand Prix?” Svoj glas možete obrazložiti u komentarima ispod teksta! Hvala na sudjelovanju!

Tko osvaja Bellatorov teškaški Grand Prix?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI