FS anketa: Krađa ili ispravna odluka nakon dvoboja Fedora i Maldonada?

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.06.2016 16:35h Autor:

Fedor Emelianenko (Instagram)

Fedor Emelianenko je prošlog petka u Rusiji upisao petu pobjedu u nizu, a većinska odluka sudaca kojom je slavio protiv Fabija Maldonada i danima nakon borbe potiče brojne rasprave.

Za razliku od dobrog dijela borilačkih portala, koji su mišljenja kako su suci išli na ruku legendarnom borcu te da je borba trebala biti proglašena izjednačenom, fanovi su puno više podijeljeni po tom pitanju.

Podsjetimo, Fedor je jedva preživio uvodnih pet minuta, a zatim je počeo preuzimati inicijativu od druge runde. Dok bi posljednjih 10 minuta mogli pripisati po mnogima najvećem teškašu svih vremena, upitnim ostaje bodovanje u prvoj rundi. Dva su suca tu rundu ocijenila s 10-9 za Brazilca, a samo se jedan odlučio za 10-8. Oko preostale dvije runde suci su pronašli zajednički jezik i dodijelili ih Fedoru, a to nas je i dovelo do većinske odluke u korist domaćeg borca (28-28, 29-28, 29-28).

Kako bismo saznali mišljenje naših čitatelja pripremili smo vam novu anketu s pitanjem: “Krađa ili ispravna odluka nakon dvoboja Fedora i Maldonada?”

Zahvaljujemo Vam na glasovima, a svoj odabir možete dodatno potkrijepiti komentarom ispod teksta.

Krađa ili ispravna odluka nakon dvoboja Fedora i Maldonada?
  • Odluka je bila ispravna. x 518 puta41%
  • Meč je trebao završiti bez pobjednika. x 401 puta32%
  • Maldonado je trebao pobijediti. x 199 puta16%
  • Teško je procijeniti. x 96 puta8%
  • Ne znam, niti me zanima. x 38 puta3%

Ukupno glasano: 1.252 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI