FS anketa: Koga želiti kao idućeg Cro Copovog protivnika? Fedora, Mira…

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.02.2019 17:27h Autor:

Photo: Bellator

Samo 14 posto čitatelja Fight Sitea precizno je u našoj posljednjoj anketi prognoziralo revanš između Mirka Filipovića i Roya Nelsona, koji smo prošlog vikenda pratili iz američkog Inglewooda na Bellatoru 216. 14 posto je, naime, vjerovalo da će Cro Cop slaviti odlukom sudaca kako se u konačnici i dogodilo.

No, još 72 posto je vjerovalo u slavlje Filipovića prekidom pa dvije zbrojene brojke daju čak 86 posto naših čitatelja koji su bili uvjereni da će Cro Cop stići do 10. pobjede u nizu. I bili su u pravu! Vrijeme je za novu anketu…

Bellator želi revanš Cro Copa i Fedora: “Mirko nam je rekao da želi osvetiti taj poraz…”

A nova anketa će se ticati idućeg Mirkovog nastupa koji će se, sada je to sasvim jasno, sigurnu dogoditi. Cro Cop nakon 10. pobjede u nizu nije najavio odlazak u mirovinu što je bilo i očekivano s obzirom da je ponovno slavio i pritom ostao zdrav. O budućim planovima nije htio govoriti, no ako ćemo se voditi njegovom idejom da osveti neke poraze iz prošlosti, jasno je da u Bellatoru ima tri potencijalna kandidata: Fedora Emelianenka, Cheicka Konga i Franka Mira. Postoji naravno mogućnost da se hrvatski borac sučeli s nekim drugim jer Bellatorova teška kategorija nudi velik broj potencijalnih protivnika.

U našoj najnovijoj anketi Vas pitamo koga bi najradije vidjeti na drugoj strani Bellatorovog kaveza kada je u pitanju naš legendarni nokauter koji i u 44. godini izgleda sjajno. Svoj odgovor možete dodatno potkrijepiti komentarom ispod članka. Zahvaljujemo Vam na sudjelovanju!

Koga želite kao idućeg protivnika Cro Copa?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI