Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Frank Mir više nije dio Bellatora! | Fight Site

Frank Mir više nije dio Bellatora!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.05.2018 14:30h Autor:

Frank Mir

Frank Mir više nije dio Bellatora. No, tome nije kumovao poraz od Fedora Emelianenka u glavnoj borbi priredbe koju smo pratili proteklog vikenda.  Naime, bivši UFC prvak je s Bellatorom potpisao ugovor na samo jednu borbu, a nakon toga je ponovno postao “slobodan borac” na tržištu.

Tu je informaciju otkrio u utorak u intervjuu za Tass. Odgovarajući kako se osjeća nakon nokauta već u prvoj minuti prve runde u “main eventu” Bellatora 198, Amerikanac odgovara:

“Osjećam se dobro, kada govorimo o mom zdravlju.”

Tada je otkrio kako mu tek sada predstoji pregovaranje oko nastavka MMA karijere…

“S Bellatorom sam potpisao ugovor, ali radilo se o ugovoru na samo jednu borbu, ne na njih nekoliko. Ne znam u ovom trenutku gdje ću nastaviti svoju karijeru”, objašnjava Mir.

Zna se da je bivši UFC prvak u odličnim odnosima s ruskom MMA promocijom ACB. Naime, bogata ruska MMA promocija Absolute Championship Berkut (ACB) je nedavno odlučila upravo Mira angažirati kao jednog od svojih zaštitnih promotivnih lica.

Podsjećamo kako je ruska organizacija prošle godine najavila velike planove za 2018. koji uključuju priredbe u SAD-u, Kanadi, Brazilu, Australiji i Njemačkoj. Mir je za Ruse radio već kao stručni sukomentator, a sada će mu uloga u kompaniji još malo narasti. Pomoći će im da se što bolje predstave na novim tržištima.

“Ja sam bio taj koji sam pristupio ACB-u. Znao sam da pokušavaju probiti se na američko tržište, a ja sam zainteresiran za posao u kojem ne trebam toliko putovati. Pitao sam ih jesu li zaista zainteresirani za dolazak u SAD i da bih želio biti njihov američki promotor”, stoji u izjavi Mira kada je otkriveno da će promovirati ACB.

Možda će im osim u promotorskom poslu, pomagati i u samom borilištu. Ništa nije nemoguće…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI