Francuski poljubac dva MMA borca (VIDEO)

Ostale vijesti 06.08.2011 12:08h Autor:

Alex Reid i Jason Barrett se ljube

U Velikoj Britaniji već dugo nije bilo ovoliko strke oko jednog MMA meča kao što je izazvao dvoboj Alexa Reida i Jasona Barretta koji je večeras na rasporedu na UCMMA (Ultimate Challenge) 22 eventu.

Reid, jedan od najpopularniji britanskih celebritija koji se proslavio pobjedom u reality showu i vezom sa starletom Katy Price, je ujedno i ultimate fighter koji trenira s našim Zelgom Galešićem u London Shootfightersima. Iako ima sedam poraza u nizu, Engleska ga slavi kao velikog šampiona i svi se nadaju da će se večeras vratiti u okršaju protiv tamnoputog Barretta. Njegov protivnik je originalno glumac koji se pojavio u nekoliko hit sapunica poput EastEnders i The Bill. No, 2005. se odlučio okušati i u slobodnoj borbi, a u 9 dosadašnjih mečeva ubilježio je samo tri pobjede.

Barrett je oduvijek imao posebnu fiksaciju na Reida pa ga već neko vrijeme javno proziva i traži obračun koji se naposljetku i dogovorio. No, prije toga je javnost svjedočila mnogim, u najmanju ruku neobičnim, scenama. Tamnoputi je glumac i borac, naime, znao pratiti Reida po ulici kako bi ga izazvao na obračun. Vrhunac se dogodio nedavno kada je otkrio da njegov toliko željeni protivnik ruča u jednom skupom restoranu u ulici Soho. Barrett se pojavio s megafonom kako bi isprovocirao Reida da izađe i prihvati dvoboj. Reidovo osiguranje je naposljetku odvuklo napasnog Barreta koji je prijetio da će ga pratiti dok ne potpiše ugovor. Barret nije imao izbora nego je pristao.

Ipak, to nije najbizarnija situacija između ovog dvojca. Jučerašnje poziranje nakon službenog vagana završilo je, ne biste vjerovali, pravim francuskim poljupcem. Tko je koga poljubio i zašto, pogledajte u videu…

UCMMA 22:

Glavne borbe:

Jason Barrett vs. Alex Reid

K-1: Luke Sines vs. Dean Amasinger

Karl Lawrence vs. Iain Martell

Andy McEwan vs. Spencer Hewitt

Karen Ousey vs. Anna Zucchelli

Sky Sports Card

K-1: Valentino Petrescu vs. Jamie Hearn

Darren Towler vs. Tomasz Cerwinski

Miguel Bernard vs. Jack Mason

Chris Harman vs. Przemyslaw Mysiala

Celine Haga vs. Michelle Tyler

Romy da Silva vs. Louis King

Sam Morrison vs. Charlie Francis

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI