(FOTO) Putevima Mieshe i Paige: Nova Bellatorova zvijezda uložila “u sebe”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 09.04.2019 17:54h Autor:

Valerie Loureda

Nova Bellatorova ženska zvijezda, Valerie Loureda, već na samom početku karijere odlučila je uložiti u sebe. MMA forume ovih dana su zapalile fotografije na kojima se vidi ta investicija.

Bivša velika američka taekwondo nada, a danas Bellatorova borilačka nada, debitirala je u kavezu prije nešto manje od dva mjeseca. Savladala je Colby Fletcher prekidom u prvoj rundi, a sve oko te borbe bilo je jako dobro popraćeno u medijima i od strane fanova. Impresivna pobjeda samo je potvrdila kako je Bellator dobro procijenio oko toga koga učiniti svojom budućom glavnom ženskom zvijezdom. A u svoju iduću borbu Valerie će ući uz jedan novi dodatak, koji će se posebno svidjeti muškom dijelu fanova.

Naime, čini se kako je Loureda još jedna u nizu borkinja koje su se odlučile poslužiti uslugama estetske kirurgije. O tome se govori na MMA forumima, a priložene nove fotografije govore u prilog istome. Oči sigurno ne varaju. Znajući da su se u posljednje vrijeme istome okrenule Paige VanZant i Joanna Jedrzejczyk, a ranije Miesha Tate i Pearl Gonzalez te da im je to donijelo rezultate na polju popularnosti i promocije, ne treba čuditi ukoliko ovo postane praksa kod popularnih borkinja ili onih koje to žele postati.

20-godišnja Loureda je zbog MMA karijere odustala od svog olimpiskog sna, budući da je bila ozbiljna kandidatkinja za igre u Tokiju iduće godine. No, ne bi nas trebala začuditi ukoliko joj i MMA karijera posluži samo kao poligon za karijeru na nekom drugom polju. Nekom gdje će na račun svog lijepog lica moći zarađivati, bez da mora primati udarce u njega.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

new mattress, better fighter 🥰 @puffymattress #puffydonation #AlwaysUpgrade

Objavu dijeli Master Valerie Loureda 💋 (@valerieloureda)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI