(FOTO) Mirko objavio posebnu fotografiju – slikao se s “Američkim gangsterom”!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.02.2019 09:25h Autor:

Photo: Instagram

Mirko Filipović je noćas objavio fotografiju s bivšim višestrukim izazivačem u UFC-u i svojim nekadašnjim kolegom Chaelom Sonnenom. “Američki gangster” je već neko vrijeme dio Bellatorovog rostera, a radi i kao borilački analitičar za poznatu TV kuću ESPN, pa ne čudi da je stigao do Uncasvillea pogledati ovaj bogati Bellatorov vikend.

Na fotografiji su oba ova MMA veterana nasmijana. No, dok je Cro Copov osmijeh iskren, Sonnenov izgleda pomalo kiselo. Bilo bi, naime, vrlo zanimljivo saznati o čemu su sve razgovarala ova dvojica s obzirom na povijest njihovih odnosa.

Još su svježa sjećanja na Sonnenovo omalovažavanje Filipovićevih dostignuća u Prideu, kada je tvrdio da su Mirkovi mečevi u Japanu bili namješteni, a da je to ujedno i razlog zašto mu više ne ide tako dobro u UFC-u.

“Mirko Cro Cop? Lijeva noga groblje, desna bolnica.. Kako je ono išlo? Što je Mirko? Što se dogodilo s tvojom nogom? Ništa, samo više nema suca sa slušalicom i promotora koji je u svlačionici rekao tvom protivniku kada mora pasti. To se dogodilo. Mirko ti nisi izgubio motivaciju, ti si jednostavno pušioničar, kao i Fedor, kao i Wanderlei… Velika je razlika kada postoji pravi sudac, zar ne?”, poručio je tada Sonnen, koji je uz Filipovićeve rezultate omalovažio i one Fedora Emelianenka, Wanderleija Silve…

Cro Cop mu nije ostao dužan…

“Kada sam bio posljednji put na UFC-ovom eventu razgovarao sam s visokim dužnosnikom i pitao sam ga o tom liku Sonnenu. Je li on zaista lud ili je samo gladan za samopromocijom? Tip iz UFC-a mi je rekao da je oboje”, izjavio je Filipović.

“Nisam ljut ili nešto tako na njega, ali reći ću jednu stvar…Nadam se da se nitko neće uvrijediti, ne želim zvučati odvratno, a i sam nisam fan antropoloških teorija. Ali kada vidite izraz lica tog tipa, jasno vam je da se radi o glupoj osobi čiji IQ nije veći od broja cipela koje nosi. Njegov način komunikacije, njegove kretenske izjave o legendama poput Minotaura, Fedora, Wanderleija i mene… ljudima čiju slavu nikada neće dostići. Ne mogu biti ljut na njega jer je on poput djeteta, ne razumije neke stvari”, zaključio je tada Cro Cop komentirajući Sonnenove zaista sulude izjave.

Sonnen se u međuvremenu borio protiv Fedora Emelianenka i izgubio je prekidom. Već uoči tog meča je znatno ublažio svoju retoriku o Pride veteranima, a Rusu je iskazao poštovanje i divljenje radi svega što je napravio u karijeri. Sigurni smo da je isto učinio i kada se našao licem u lice s legendarnim hrvatskim borcem. Ovaj kiseli osmijeh na njegovom licu ide u prilog toj teoriji. Lako je biti glasan dok te od te osobe dijeli Atlantski ocean, malo teže kada je ta osoba pored tebe, zar ne?

with Chael Sonnen😀

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI