(FOTO) Atraktivna Pearl Gonzalez časti novim fotografijama

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.01.2019 14:34h Autor:

Pearl Gonzalez

Bivša te vjerojatno buduća članica UFC-a, a sada zvijezda Invicte, Pearl Gonzalez, sve je popularnija borkinja na društvenim mrežama. Mi vam donosimo novu kolekciju dokaza zašto je to tako, za što se zapravo ona sama pobrinula, a mi ne možemo ignorirati.

Gonzalez (9-3) je trenutno unutar jako lijepe serije od tri pobjede u Invicta promociji te je glavna kandidatkinje za napad na titulu slamka kategorije najveće ženske MMA promocije. To bi se moglo dogoditi, ukoliko ne ostvari povratak u UFC, odakle je nakon dva poraza poslana “sestrinskoj” promociji na dodatno kaljenje.

UFC je svakako misli vratiti nazad, posebno kada vide kakvu pažnju ova djevojka dobiva od strane muške populacije. Na tome dodatno radi i ona sama, putem svog Instagram profila, gdje je na objave teško ne reagirati. Već ranije smo pisali o njoj, a po popularnosti članka smo vidjeli da smo vas zaintrigirali pa zašto vas ne bismo ovog subotnjeg poslijepodneva dodatno razveselili. Uostalom, Pearl je nakon tog članka objavila još jednu kvalitetnu kolekciju fotografija koje želite vidjeti.

Ukoliko želite vidjeti njenu iduću borbu, o njoj ćemo svakako obavijestiti čim bude ugovorena, nebitno hoće li to biti u UFC ili Invicta kavezu. Uostalom, onima koji ju prate to je ionako svejedno, sve dok mogu popratiti njene nastupe u kojima se ima što vidjeti. I što se tiče borilačke kvalitete, ali i što se tiče drugih vizualno atraktivnih stvari.

View this post on Instagram

Red light special 💋

A post shared by PEARL GONZALEZ (@pearlgonzalez) on

View this post on Instagram

I woke up like this ✨

A post shared by PEARL GONZALEZ (@pearlgonzalez) on

View this post on Instagram

Night Cap! 🥃 #saturday #saturdaynight #night #pearl

A post shared by PEARL GONZALEZ (@pearlgonzalez) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI