Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(FOTO) Atraktivna Brazilka izazvala Gabi Garciju: “Bori se sa mnom, a ne s 50-godišnjim ženama izvan forme” | Fight Site

(FOTO) Atraktivna Brazilka izazvala Gabi Garciju: “Bori se sa mnom, a ne s 50-godišnjim ženama izvan forme”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.11.2018 15:34h Autor:

Barbara Nemopuceno

Obično je se svi klone “kao crnog đavla”, ali ne i brazilska borkinja Barbara Nepomuceno. Govorimo o gorostasnoj sunarodnjakinji Nepomuceno koja se bori u japanskom RIZIN-u – Gabi Garciji.

28-godišnja udaračica, koja ima 3-1 u profesionalnoj kickboxing karijeri uz 69-4 u onoj amaterskoj, će se narednog vikenda sučeliti s Val Stanski na WGP 51 eventu u brazilskoj Brasiliji.

No, ciljevi u budućnosti su joj puno “veći” i podrazumijevaju brazilsku BJJ majstoricu Gabi Garciju. Nedavno je potpisala ugovor s ROAD FC-om, korejskom MMA promocijom za koju će uskoro debitirati, a nada se da bi tamo mogla ukrstiti rukavice i sa svojom sunarodnjakinjom.

“Nema previše promocija koje daju priliku težim i krupnijim djevojkama. Naravno da je velika razlika između Gabi i mene, ali borci su tu da bi prolazili kroz izazove, a to je upravo ono što ja želim”, tvrdi Barbara Nepomuceno.

Ona trenutačno ima oko 90 kilograma, dok je Garcia na debelo preko 100. Iako smatra da bi mogla spustiti na 84 kile ili čak 77, nema ništa protiv meča s Garcijom u “kategoriji bez težinskog ograničenja”.

“Moj izazov je shvatila kao nešto osobno. Nikada nisam htjela ovaj meč kako bih ju mogla prebiti ili nešto tako. Ja se samo želim boriti. Želim sudjelovati u velikoj promociji kako bih pokazala svoj rad i svoj trud. Moj menadžer mi je riješio ugovor s ROAD FC-om, a ako se meč protiv Garcije dogodi, odlično…”, dodaje Brazilka i nastavlja:

“Ne mogu razumijeti zašto ona ne želi ovaj meč. Ima fizičku prednost, veća je i teža. Ne mogu shvatiti zbog čega ga ne želi osim, ako se ne želi boriti baš protiv mene. Ne znam, možda želi samo lagane mečeve. Svi vode karijere kako sami žele. Ali ja ne vidim razlog da se borim protiv 50-godišnje žene koja je izvan forme i koja je lakša 50 kilograma. OK, to je htjela promocija, ali ja bih se zauzela za sebe.”

Na kraju je dala svoju prognozu ovog meča, ako do njega dođe…

“Vidim kako je pobjeđujem udarcima nogama i rukama. Tu sam jako dobra. Ne želim reći da ona ne bi mogla biti na nogma sa mnom, ali njezina specijalnost je BJJ, a moja udaranje. U borbi s rukavicama od 4 unce, ako nešto sjedne… Smatram da sam bolja i da bih je pobijedila”, zaključila je vrlo zanimljiva i ambiciozna brazilska udaračica.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI