Forgač VS Delija prije Peraka i Bob Sappa

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.10.2011 06:18h Autor:

Maro Perak vs. Bob Sapp

Do održavanje velike borilačke priredbe u Dubrovniku preostalo je još nešto malo više od dva mjeseca, a dosad je bilo poznato tek da će se u glavnoj borbi večeri domaćin Maro Perak sučeliti s Bob Sappom.

Podsjetimo, taj meč ugovoren je nakon što je otpala mogućnost da se protiv Peraka ponovno bori Jef Monson, kojeg idućeg mjeseca očekuje veliki dvoboj s Fedorom u Moskvi.

Osim Peraka i Sappa, u Dubrovniku će 16. prosinca snage odmjeriti i Dražen Forgač te Ante Delija. Na fight-cardu naći će se i Antun Račić, Kristijan Perak te Hrvoje Slade, no njihovi protivnici nam još uvijek nisu poznati.

Forgač je dosad u svojoj MMA karijeri odradio 14 mečeva, a učinak je podijeljen – 7 pobjeda i 7 poraza. Svoj posljednji meč imao je u Zagrebu proteklog vikenda kada je pobijedio Mađara Tihamera Brunnera tehničkim nokautom.

Hodajuća nevolja, odnosno Walking Trouble, kako zovu Antu Deliju daleko ja manje iskusniji od Forgača. Sherdog navodi samo dva njegova MMA meča. Slavio je ove godine u siječnju protiv Saše Lazića, a u travnju je pobijedio Erni Strmonju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI