Forgač poslao Monsona na operacijski stol, pauza više od pola godine!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.03.2013 09:40h Autor:

Forgač VS Monson

Švicarska MMA organizacija SHC nedavno nam je pružila priliku gledati vrlo zanimljiv okršaj našeg Dražena Forgača i super-iskusnog Amerikanca Jeffa Monsona.

Prva runda borbe definitivno je otišla na stranu Forgača, ali početkom druge runde naš je predstavnik ipak morao predati borbu zbog teže ozljede koljena koja ga je natjerala na minimalno pola godine pauze, pod uvjetom da cijeli proces rehabilitacije prođe na najbolji mogući način.

No, ono što do sada nije bilo poznato je činjenica da se Monson također ozlijedio, a njegova je situacija također  vrlo teška te se morao podvrgnuti operativnom zahvatu.

Monsonu je stradao prsni mišić, a prema prvim informacijama bit će potrebno između šest i osam mjeseci pauze, što bi značilo da Amerikanca ove godine vjerojatno više nećemo gledati u akciji. Zbog toga je morao i otkazati nastup na skorašnjem eventu M-1 Globala u Rusiji, ali zamjena je već pronađena te će umjesto njega priliku dobiti Ukrajinac Nikita Kyrolov.

Pauza od najmanje pola godine mogla bi značiti čak i kraj karijere za ovog srčanog 42-godišnjeg borca, no za takve prognoze ipak je još prerano.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI