Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Floyd nanjušio lovu i odgovorio na Khabibov izazov | Fight Site

Floyd nanjušio lovu i odgovorio na Khabibov izazov

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.10.2018 19:50h Autor:

Floyd Mayweather Jr.

Floyd Mayweather putem Instagrama je odgovorio na “izazov” koji mu je uputio Khabib Nurmagomedov, dok se nalazio u društvu njegovog glavnog menadžera Leonarda Ellerbea.

Iako se može pretpostaviti kako je Khabib imao namjeru parodirati ponašanja Conora McGregora, nije dugo trebalo da se sportski portali raspišu o izazovu Nurmagomedova za najuspješnijeg i najbogatijeg svjetskog boksača, a isti su navodili i razlog koji je naveo kao onaj zbog čega misli da može boksati s Mayweatherom.

Floyd, koji je ovih dana pokazao kako baš nije bio najbolje upućen u događanja oko borbe Nurmagomedova i McGregora, je ipak odlučio reagirati. Na svom Instagramu je podijelio sliku naslovnice članka u kojem se piše o spomenutom izazovu te je napisao:

“CBS, Showtime i MGM Grand, pripremite vašu čekovnu knjižicu. Idite na stranicu Leonarda Ellerbea i pogledajte video gdje me Khabib Nurmagomedov izaziva. Učinimo Vegas ponovno velikim”, napisao je Floyd.

Pretpostavljamo kako Floyd ne zna da Khabib Nurmagomedov ipak ne može boks navesti kao jednu od svojih najjačih borilačkih karakteristika te da je izazov gotovo sigurno bio šala. Kada Floyd namiriši novce, a čovjek koji je pobijedio Conora McGregora ih u njegovim očima vjerojatno donosi, odmah se baca na posao. Pa makar i ne bio previše dobro upućen u ono što se stvarno događa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI