Floyd Mayweather i reper T.I. sukobili se radi žene!

Ostale vijesti 28.05.2014 15:14h Autor:

reper T.I.

Najplaćeniji sportaš na svijet, boksački šampion Floyd Mayweather Jr i poznati reper T.I. sukobili su se prije par dana na ulicama Las Vegasa, a sad je osvanula priča koja bi mogla dati odgovor zašto je do sukoba došlo.

Naime, reperova supruga navodno se s prijateljicom našla na partyju koji je organizirao Floyd Mayweather. Izgleda da se to T.I.-u nije svidjelo te je proradila ljubomora. Boksački je prvak odmah odbacio bilo kakve optužbe da je imao išta s Tamekom "Tiny" Harris te je rekao da nikada ne bi spavao s udatom ženom.

Navodno je Floyd reperu rekao:"Kontroliraj svoju kuju", zbog čega se kasnije ispričao, naglasivši da nema ništa protiv Tameke.

Nakon gužve na ulicama Las Vegasa jedna osoba iz TMT ekipe na Facebooku je napisala da je reper dobio dva crna oka, ali ne od Floyda već od nekoga drugoga iz njegove ekipe. Javio se i T.I. te na Instagramu pokazao da mu je s očima sve u redu i da nema nikakvih posljedica sukoba.

"Što su rekli? Imam dva crna oka? Gdje su? Ovo što gledam? Jesu li zbilja crna? Imam ih takve cijeli život. No sjebao sam ruku, to je to."

Kako je to izveo T.I. pogledajte na sljedćem linku:

http://instagram.com/p/ocK9IQgbiR

http://instagram.com/p/oaoOT-F71x

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI