Floyd Mayweather želi kupiti LA Clipperse!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.05.2014 12:13h Autor:

Floyd Mayweather

Boksačka zvijezda Floyd Mayweather Jr. izrazio je želju da zajedno sa svojim partnerima kupi NBA košarkaški klub LA Clippers.

Donald Sterling bio je predsjednik LA Clippersa još od 1981., ali jedna ga je izjava doživotno izbacila iz NBA svijeta. Našao se u središtu rasističkog skandala kad je snimljen u razgovoru sa svojom djevojkom. Tada je izjavio da ne želi da mu na utakmice dovodi crnce. Predsjednik NBA lige Adama Silver odmah je reagirao i doživotno izbacio Sterlinga koji mora i prodati klub te platiti 2,5 milijuna dolara kazne.

Floyd Mayweather je tijekom posljednjeg intervjua izjavio da je spreman kupiti Clipperse uz pomoć svojih bogatih prijatelja i partnera.

"Nazvao sam svog savjetnika Ala Haymona te mu dao zadatak da provjeri možemo li ja, Leonard Ellerbe (izvršni predsjednik Mayweather Promotionsa), Richard Schaefer (izvršni predsjednik Golden Boy Promotionsa) i još nekolicina mojih prijatelja milijardera kupiti Clipperse. Nadam se da možemo. Ovo nije samo prazni govor. Mi to zaista želimo".  izjavio je Mayweather te nije želio reći ništa loše o bivšem predsjedniku Clippersa.

"Donalda se jako ocrnjuje u medijima, ali ja nemam ništa negativno za kazati o tom čovjeku. Uvijek me tretirao s maksimalnim poštovanjem i uvijek me pozivao na utakmice. Govorio mi je: "Floyd, dođi na utakmicu i sjedi pored mene i moje supruge.", dodao je boksački šampion.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI