Fitch protiv Shieldsa na WSOF 11

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.05.2014 11:20h Autor:

Jon Fitch

WSOF je potvrdio borbu Jona Fitcha i Jakea Shieldsa, koji će tom prigodom debitirati u ovoj organizaciji. Ona će se održati u srpnju na WSOF eventu.

Jon Fitch (25-6-1), borac koji je još prije par godina bio redovni član Top 10 pound4pound svjetskih ljestvica, bit će prvi protivnik Jakeu Shieldsu unutar WSOF organizacije. Fitchu će to biti treći nastup u ovoj organizaciji. U prošloj borbi je podijeljenom odlukom savladao Marcia Aflayu, dok je u debiu bio neugodno iznenađen od strane Josha Burkmana. Tako je borac koji je iz UFC-a otpušten sa skorom 14-3-1 vrlo loše startao svoju karijeru u novoj organizaciji. 

Jake Shields (29-7-1) je borac slične situacije kao Fitch. Iz UFC-a je otpušten iz gotovo istog razloga, također kao Top 10 borac, jer je bio preskup, a nije pružao nastupe koji bi zaintrigirali publiku. Potpisom za WSOF rekao je kako ovdje vidi svoju novu priliku i da se nada postati prvak te rasti zajedno s organizacijom.

Iako su ovo dva velika imena, fanovi po borilačkim forumima i portalima su ovu borbu već počeli zvati najgorim matchupom u povijesti, budućim lijekom protiv nesanice, kao i borbom koja će vjerojatno ispasti najdosadnija borba u povijesti. Na Fitchu u Shieldsu je da ih razuvjere.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI