Fitch nakon WSOF-a 24: Precijenio sam Okamijevu snagu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.10.2015 09:37h Autor:

WSOF 24

Veterani John Fitch i Yushin Okami suočili su se u glavnoj borbi večeri na WSOF 24 priredbi prošle subote. Fitch je odnio sudačku odluku i misli kako je mogao učiniti više jer je precijenio Okamijevu snagu.

Fitch je bio dobro pripremljen za meč i očekivao je da će Okami, koji je poznat po svojoj snazi, biti jači,djelomično zato jer je ovo bio Okamijev debi u velter kategoriji, pa se očekivalo kako će spuštanjem sa sobom prenijeti dodatnu snagu u kavez.

"On je definitvno jak, ali i ja sam zvijer. Precijenio sam njegovu snagu u prvoj rundi. Čekao sam misleći da će me shrvati jer je spajao ruke nekoliko puta. Mislim da sam ga s vremenom svladao i natjerao da neprestano radi, potroši kisik u mišićima i malo se usporio. Pomalo je nezgodan, velik, dugačak i teško je nositi se s njim", rekao je Fitch za MMA Junkie.

Iako su se ovi iskusni borci borili inteligentno i oprezno, zbog čega meč nije bio previše zanimljiv, Fitch je ovom pobjedom vjerojatno zaslužio priliku za napad na pojas. WSOF velter titula trenutno nije u ničijim rukama jer je bivši prvak, zloglasni Rousimar Palhares, suspendiran zbog konstantnog fauliranja Jacka Shieldsa prstom u oko. Fitchov protivnik u naslovnoj borbi trebao bi biti upravo Shields.
 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI