Fight Stuff krenuo s radom: Ekskluzivno UFC, MMA Elite i Venum za regiju

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.12.2012 09:19h Autor:

www.fightstuff.hr

Dragi prijatelji borilačkih sportova!

S ponosom objavljujemo da je započeo s radom Fight Stuff, internetska trgovina s borilačkom opremom i sportskom prehranom. Fight Stuff je logičan nastavak na "najjači borilački kanal" Fight Channel i "najjači borilački portal" Fight Site.

U ponudi Fight Stuffa možete pronaći bogat izbor iz kolekcije UFC Merchandisea čiji smo ekskluzivni distributer za zemlje regije. Pored ovoga brenda, izdvajamo Shock Doctor proizvode za zaštitu, neophodnu borcima tijekom treninga ili borbe. Uz ove brendove, pronaći ćete i proizvode i opremu drugih brendova kojima smo zaokružili područje borilačke opreme – od opreme za treninge, odjeće, zaštite, rukavica, vreća…

Naravno, uz borilački sport, borcima je nužna i kvalitetna sportska prehrana kojom mogu osigurati brži oporavak, lakši napredak i ostvarenje zadanih sportskih ciljeva. U Fight Stuffu smo odlučili ponuditi najkvalitetnije linije sportskih suplemenata. Brend sportske prehrane Sci-Muscle službeni je brend britanske olimpijske momčadi na Olimpijadi 2012. što dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. U Fight Stuffu možete pronaći i suplemente brendova Pro Lab i MRI. Liniju općeg zdravlja, koju preporučujemo i nevježbačima, primarno čine Natrolovi proizvodi koji već godinama drže jednu od vodećih pozicija s dodacima prehrani namijenjenim i sportašima, ali i svima drugima. U sportskoj prehrani možete naći paletu brendova i proizvoda koji će zadovoljiti i najzahtjevnije sportaše.

Uskoro u Fight Stuffu očekujte i kolekciju MMA Elite i Venum čime će biti zaokružena jedinstvena priča borilačke odjeće i opreme na ovim prostorima.

Želimo Vam ugodnu kupnju u Fight Stuffu.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju na mejl [email protected] ili radnim danom 9-17 na telefon 01/390 90 95.

Hvala na povjerenju.

Uredništvo

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI