Fight Site najvjernijim čitateljima poklanja ekskluzivan ‘Creed’ paket u suradnji sa CineStarom!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.02.2016 14:59h Autor:

Creed

Niste još pogledali ‘Creed – Legenda je rođena’? Onda je to definitivno naša preporuka za ovaj vikend. Film nagrađivanog redatelja Ryana Cooglera oduševio je sve ljubitelje Rockyja! A osim što vam toplo preporučamo ovaj kino izlazak, u suradnji sa Cinestarom pripremili smo i nagradnu igru za naše vjerne čitatelje!

O filmu

 Film još jednom ujedinjuje Cooglera sa zvijezdom filma FRUITVALE Station Michaelom B. Jordanom, u ulozi sina Apolla Creeda te istražuje novo poglavlje u priči serijala Rocky, kojim se proslavio slavni S. Stallone.

Creed05188.dng

Adonis Johnson (Jordan) nikada nije upoznao svog slavnog oca, svjetskog prvaka u teškoj kategoriji. Ipak, nije upitno da mu je boks u krvi, tako da Adonis odlazi u Philadelphiju i pronalazi Rockyja (Stallone) te moli ga da mu bude trener. Rocky trenira mladog borca, a Adonis ubrzo dobiva priliku za naslov… Ali može li biti spreman na vrijeme i ima li srce istinskog borca?

Nagradna igra

Povodom ovog izvrsnog filma borilačke tematike, svojim smo najvjernijim čitateljima priredili nagradnu igru u kojoj možete osvojiti vrijedan paket koji se sastoji od:

crnih ‘Creed’ bandaža, majice (M ili S) i srebrnog ‘Creed’ ruksaka

No da biste došli do ovog vrijednog paketa morate odgovoriti na jednostavno pitanje:

Koji je ovo po redu nastavak serijala o Rockyju?

Svoje točne odgovore šaljite nam na [email protected] s imenom, prezimenom, adresom i brojem telefona, a nabržeg čitatelja čega ova sjajna nagrada!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI