Fight Code sa Zamanom u subotu na FC-u nakon It’s Showtimea

Ostale vijesti 09.05.2012 13:41h Autor:

Alexey Ignashov

Budimpešta je treća postaja Fight Codeova Dragons turnira. Ovog puta borbe iz glavnog grada Mađarske pratit ćemo s posebnim zanimanjem zbog nastupa Viktora Zamana.

Njegov protivnik u šesnaestini finala je Nizozemac Abderahmane Ait Said i Zagrepčanin nastup za Fight Code vidi kao svoju priliku da se pokaže borilačkom svijetu.  Održat će se još tri eliminacijska meča, a priredbu borbom za prestiž otvaraju Mađari Gabor Gorbics i Tamas Birics.

U glavnoj borbi večeri vidjet ćemo jednog od najnadarenijih Muay Thai teškaša u povijesti Alekseja Ignjašova (79-18, 41 KO) i Alija Cenika (19-3, 14 KO). “Crveni škorpion” četverostruki je svjetski prvak u tajlandskom boksu, a u karijeri je osvojio i dva regionalna K-1 turnira. U rezimeu su mu pobjede nad Remyjem Bonjaskim, Badrom Harijem, Danielom Ghitom, Peterom Aertsom, Mikeom Bernardom, Cyrilom Abidijem, Semmyjem Schiltom, Freddyjem Kemayom i mnogim drugim vrhunskim borcima. Zanimljivo, Ignjašov se vratio u Chinuk Gym u Minsku odakle je i započeo karijeru.

Njegov protivnik, 25-ogodišnji tursko-nizozemski kick bokser Ali Cenik posljednji je put nastupio na Glory World Series u Moskvi gdje je sudačkom odlukom pobijedio Sergeja Maslobojeva.

Snimku Fight Codea iz Budimpešte možete pogledati na Fight Channelu u subotu 12. svibnja odmah nakon završetka It’s Showtimeove priredbe iz Kortrijka (iza 23 sata).

Ako niste pročitali Zamanov intervju za Fight Site, fight card priredbe i video najavu možete to učiniti na ovom LINK-u.

Fight card:

65kg: Tamas Birics vs. Gabor Gorbics

Dragons 72.5kg:

Abderahmane Ait Said vs. Victor Zaman

Barna Szucs vs. Jeremy Sportouch

Walid Haddad vs. Edgar Nzunga

Norbert Balogh vs. Marco Re

Super Fight:

Aleksej Ignjašov vs. Ali Cenik

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI