Fight Channel vam daruje povratak Fedora!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.12.2015 14:34h Autor:

RIZIN

Fight Channel svojim vjernim gledateljima na kraju vrlo uspješne 2015. godine povodom novogodišnjih blagdana daruje povratak najvećeg MMA borca u povijesti – Fedora Emelianenka!

Provedite posljednji dan u 2015. pripremajući se za tradicionalno novogodišnje slavlje uz Fight Channel i spektakularni RIZIN.

Početak priredbe na kojoj se natječe i bivši hrvatski UFC-ovac i donedavni prvak KSW-a, Goran Reljić počinje u 16:00 sati po srednjoeuropskom vremenu u četvrtak 31. prosinca.

Čitav event će biti dostupan BESPLATNO online na FightChannelTV.com.

U glavnom meču večeri RIZIN eventa ćemo pratiti povratak bivšeg Pride prvaka i čovjeka koji mnogi smatraju najboljim borcem u povijesti slobodne borbe, Fedora Emelianenka. Nakon tri godine izbivanja iz borilišta, Rus se odlučio vratiti profesionalnom sportu, a teško je zamisliti bolje mjesto od legendarne tokijske dvorane Saitama Super Arena koja ga je učinila besmrtnim sportašem.

Osim Emelianenka, na priredbi nastupaju i svjetske super zvijezde poput Jeromea LeBannera, Andyja Souwera, Kazushija Sakurabe, Shinya Aokija, a vidjet ćemo i turnir osmorice boraca na kojem osim Gorana Reljića natječu i King Mo Lawal te Satoshi Ishii.

Začinite Staru godinu borilačkim spektaklom koji vam jedini donosi FightChannelTV.com.

Registrirajte se i pratite!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI