Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fight Channel ekskluzivni uvoznik i distributer UFC-a i MMA Elitea! | Fight Site

Fight Channel ekskluzivni uvoznik i distributer UFC-a i MMA Elitea!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.08.2012 11:55h Autor:

UFC i MMA Merchandise

Uspješna suradnja Fight Channela i najjače svjetske MMA promocije, UFC-a, ovih je dana dobila dodatnu, još veću i začajniju dimenziju.

Fight Channel je, naime, postao ekskluzivni zastupnik za prodaju i distribuciju sportske marke UFC za područje svih zemalja bivše Jugoslavije. Ugovor su potpisali vlasnik i direktor Fight Channela, Orsat Zovko i glavni čovjek londonske "merchandise" podružnice UFC-a, Rob Saipe.

Paralelno je potpisan i ugovor o ekskluzivnoj prodaji i distribuciji još jedne značajne borilačke marke – MMA Elite. Ovaj atraktivni brand nose i borci poput Quintona "Rampagea" Jacksona, BJ Penna, Fabricija Werduma, Cheicka Konga i "King Mo" Lawala.

Prodaja i distribucija nove kolekcije UFC-a jesen/zima 2012. koje sadržava sve najnovije modele majica, "hoodieja", trenirki, kapa i ostalog iz bogatog asportimana koji ovaj proizvođač nudi, započinje u rujnu. Tada, naime, s radom kreće web trgovina s najvećom ponudom borilačke opreme, odjeće i sportskih suplemenata na ovim prostorima – Fight Stuff.

Do kraja 2012. UFC i MMA Elite brandovi bit će prisutni i u Srbiji te Sloveniji, a u 2013. je u planu osvajanje ostalih tržišta zemalja bivše Jugoslavije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI