Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
FFC-ov engleski komentator Sandy Holt uhvatio provalnika u vlastiti klub na djelu! | Fight Site

FFC-ov engleski komentator Sandy Holt uhvatio provalnika u vlastiti klub na djelu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.06.2014 23:52h Autor:

Sandy Holt

Engleski trener tajlandskog boksa, Sandy Holt, koji je vrlo dobro poznat i svima koji posjećuju evente hrvatske organizacije Final Fight Championshipa kao engleski komentator, našao se tijekom proteklog tjedna u vrlo neugodnoj situaciji.

Holt koji u Boltonu ima vlastiti klub uhvatio je na djelu jednog od provalnika koji su odlučili napasti njegov klub, ne znajući zapravo čak ni čiji prostor pokušavaju opljačkati.

"Bio sam u svojoj opremi za trening, potpuno bos, kad sam čuo nekakvu buku i vidio što se događa. Uspio sam uhvatiti jednog provalnika. Pitao sam ga zna li uopće gdje je provalio, ali rekao je da nije svjestan da se radi o borilačkom klubu. Odgovorio sam mu da ili je najsretniji čovjek na svijetu što je naletio na mene koji se znam kontrolirati ili najnesretniji što je htio provaliti na mjesto gdje se trenira tajlandski boks. Uvijek sam bio iznimno temperamentna osoba, ali kroz ovaj sport to sam uspio ukrotiti", rekao je Sandy za Bolton News.

U Bolton Thai Box klub pokušale su provaliti dvije osobe, ali jedan od njih je ipak uspio pobjeći te policija i dalje traga za njime.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI