FFC 35 rasprodao Fight Dome! Ben Egli obranio titulu velter divizije!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.04.2019 20:04h Autor:

foto: FFC

Final Fight Championship vratio se u Fight Dome u Las Vegasu i otvorio svoju novu sezonu sjajnim i to rasprodanim FFC 35 eventom koji je u jednoj večeri donio MMA i kick-boksing okršaje, kao i jedan boksački meč.

FFC prvak u velter diviziji, Ben Egli, obranio je svoju titulu i prisilom na predaju savladao Joeyja Holta. U početku borbe Holt je srušio Eglija koji je nekako uspio preživjeti žestoke napade borca koji je u ring donio i svoje boksačko iskustvo. Na početku druge runde, Egli preuzima vodstvo i pokušava završiti protivnika giljotinom, no Holt se uspio izvući. Međutim, Eglijev drugi pokušaj gušenja jednostavno je bio previše za Holta koji je bio prisiljen tapkati i predati meč pa je tako FFC prvak uspio ostati na vrhu velter divizije.

Clay Collard je ostvario svoju prvu pobjedu u Fight Domeu u borbi protiv Randalla Wallacea i to na bodove. Collard je cijelo vrijeme imao priličnu prednost nad protivnikom što se tiče izdržljivosti uz nekoliko vrlo atraktivnih poteza u vidu laktova i kružnih poteza, nakon čega su svi suci presudili u njegovu korist.

Kyle Reyes je ostvario spektakularnu pobjedu u svom FFC debiju kad je na predaju prisilio Walela Watsona. Ovaj atraktivni borac iz Guama s adresom u Las Vegasu jednostavno je bio previše za Watsona koji je većinu svog nastupa proveo pokušavajući se izvući iz gušenja. Naposlijetku je bio prisiljen predati borbu, a Reyes je ostvario sjajnu pobjedu te se postavio kao prava prijetnja MMA pero diviziji.

U jedinom boksačkom meču večeri, Kevin Johnson i Larry Gomez napravili su pravi vatromet u ringu u okršaju super lake divizije koji je definitivno zaslužio titulu ponajboljeg bosačkog okršaja u povijesti FFC-a. Meč su obilježile napete izmjene, a na kraju su suci ipak tijesno prevagnuli u koristi Johnsona koji je pobijedio podijeljenom odlukom.

Što se tiče kick-boksinga, Adrian Weathersby se morao poprilično pomučiti da dođe do pobjede nad iznimno izdržljivim Chrisom Burgettom. U prvoj rundi ga je uspio srušiti no Burgett je ustao i nastavio s napadima. Weathersby je ipak uspio ostvariti više bodova na sudačkim karticama te je na FFC-u 35 upisao svoju prvu profesionalnu pobjedu u kick-boksingu.

FFC 35 Rezultati

Ben Egli def. Joey Holt – submission (guillotine choke) R2 2:25
Clay Collard def. Randall Wallace – jednoglasna odluka (29-28, 29-28, 29-28).
Kyle Reyes def. Walel Watson – submission (d’arce choke) R2 2:00
Kevin Johnson def. Larry Gomez – podijeljena odluka (59-55, 56-58, 58-56)
Adrian Weathersby def. Chris Burgett -jednoglasna odluka (29-27, 29-27, 29-27)
Sherrard Blackledge def. Brandon Olson – TKO (udarci) R2 2:50
Max Rohskopf def. Omar Hussein – submission (RNC) R1 4:18

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI