Fedorov slavni džemper na EBayju: Što čekate?!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.10.2018 12:32h Autor:

Ilustracija

Želite li postati vlasnik istinskog povijesnog predmeta iz MMA sporta? Onda je ovo pravi članak za vas! Ususret Bellatoru 208, na kojem ćemo vidjeti polufinalni obračin Grand Prixa u teškoj kategoriji između Fedora Emelianenka i Chaela Sonnena, Rus je svoj slavni prugasti džemper poklonio u humanitarne svrhe.

O čemu se točno radi?

Ako ste Fedorov fan ili ako ste malo bolji poznavatelj MMA sporta, onda ste zasigurno upoznati sa slavnim Fedorovnim džemperom koji je nosio u nebrojenim prigodama. Već 2017. predsjednik Bellatora Scott Coker je zaintrigirao javnost informacijom da bi slavni džemper mogao biti prodan na aukciji, a sredstva donirana u humanitarne svrhe.

E pa upravo ususret Bellatoru 208, to je i realizirano. Slavni prugasti džemper je ponuđen na EBay servisu pod nazivom “Glorious Sweather of Absolute Victory” ili prevedeno “Slavni džemper apsolutne pobjede”.

U trenutku pisanja ovog teksta artikl ima 42 ponude i aktualna cijena je 1925 dolara. No, s obzirom da aukcija završava za 9 dana, vjerujemo da će cijena značajno narasti.

U opisu stoji:

“Artil koji je ranije bio upotrebljavan i nošen. Ovo je više od nekakvog odjevnog predmeta. Ovaj džemper je odigrao bitnu ulogu u čitavoj priči oko karijere Fedora Emelianenka. Ako želite saznati čitavu povijest, ne morate dalje tražiti. Pogledajte Bellatorov dokumentarni film koji objašnjava porijeklo i čitavu misteriju. Dio zarade od akucije će biti doniran u humanitarne svrhe.”

Ako imate viška novca i Fedorov ste fan, što čekate? Navalite na akuciju…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI