Fedore, vrijeme je za mirovinu…

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.07.2017 14:56h Autor:

Fedor Emelianenko (Instagram)

Da smo istu anketu postavili prije nekoliko godina, broj glasova bi se mjerio u tisućama. Danas su legendarni Fedor Emelianenko i pitanje o njegovoj mirovini privukli tek nešto više od 800 glasača. Fedor je definitivno “depase”. Stiglo je vrijeme kada borci koji mu u Prideu nisu mogli nositi ručnik, poput recimo Alistaira Overeema, otvoreno pljuju po imenu koje je uveliko zaslužno za popularnost slobodne borbe i njezin strelovit razvoj posljednjih dvadesetak godina. Stigla su neka nova vremena, na sceni su neki drugi borci, fanovi se sve slabije sjećaju Fedorovih MMA dostignuća, a time i sama naša anketa danas ima još više smisla.

Prije nekoliko dana smo vas pitali “Je li vrijeme za Fedorovu Mirovinu?”. Uz ogradu da nismo oni koji ljudima u profesionalnom sportu sole pamet i da je samo Rus taj koji može i smije odlučiti o svojoj sudbini. No, poraz prekidom od Matta Mitrionea na Bellatoru 180 u New Yorku  je nešto što si stari Fedor nikada ne bi dozvolio. Iako je teško zaključiti što Emelianenko može u ovom trenutku, jer u samom meču osim jednog udarca nije napravio apsolutno ništa, sama činjenica da je prvi put u karijeri doživio pravi nokaut, nas je nagnala da se ipak pozabavimo njegovom eventualnom mirovinom. Je li vrijeme za povlačenje? Ili u ovom sjajnom sportašu još uvijek ima baruta?

Nakon nekoliko dana vrijeme je za rekapitulaciju. Gotovo 50 posto glasova naših posjetitelja (46 posto) je otišlo na odgovor “Da, ne mogu ga gledati kako gubi od osrednjih boraca”. To je ujedno i daleko najpopularniji odgovor koji je sakupio nešto manje od 400 glasova.

Drugi najpopularniji odgovor je onaj “To je njegova stvar”. Za tu opciju se odlučilo 29 posto glasača. Na trećem mjestu su oni koji smatraju da Fedor ne bi trebao u mirovinu i “zaokružili su” odgovor: “Ne, ovo je bila tek nesreća i lucky punch”. Za tu opciju se odlučilo 16 posto glasača.

I na koncu je najmanji broj glasova skupio odgovor “Fedor? Što on nije već u mirovini?”. 9 posto glasača je očito mislilo da se Rus već umirovio pa da niti anketa nema smisla.

Zaključak je jasan. Čak i njemu naklonjeni MMA fanovi iz ove naše regije žele Fedora vidjeti u mirovini. Rezultate ankete možete prokomentirati ispod članka. Hvala na sudjelovanju!

Je li vrijeme za Fedorovu mirovinu?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI