Fedor: Zatrpavaju me fantastičnim ponudama da se vratim!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 12.09.2012 09:17h Autor:

Fedor Emelianenko

Fedor Emelianenko napokon je dao jedan malo opširniji intervju nakon završetka svoje MMA karijere, no glavna tema u tom intervjuu nisu borbe koje je imao tijekom prijašnjih godina, već njegova religija.

Ruski portal Pravmir uspio je ono što samo rijetkima uspijeva, nagovoriti velikog Fedora Emelianenka na intervju. No, glavna tema njihovog intervjua nije, kao što bi mnogi od nas htjeli, njegova MMA karijera, već su uglavnom razgovarali o religiji. Ipak, pronašlo se malo prostora i za nekoliko pitanja vezanih uz njegovu nedavno završenu karijeru.

"Nije točno da su borbe moj život. Kad bi to bilo zaista tako, onda ne bih nikad završio svoju karijeru. I dalje dobivam ogroman broj ponuda, svaka bolja od prethodne. No, to je sve taština. U životu postoji samo jedan Krist, a obitelj je crkva, koja je puno bolja od sporta. Nijedna borba ne može se usporediti s time", rekao je Fedor.

Otkrio je također i zanimljivost vezanu uz klub kao čiji borac on nastupa. To ipak nije Red Devil kao što se često moglo čuti. Naime, postavljeno mu je pitanje zar mu kao velikom vjerniku ne smeta naziv kluba uz kojeg ga se veže.

"Nije točno da sam borac Red Devila. Ja sam uvijek nastupao kao borac kluba Saint Alexander Nevski iz Stary Oskola. Novinari me krivo uvijek vežu uz Red Devil, a to je vjerojatno iz razloga što su me zvali da nastupam za njih. Moj je preduvjet bio da se naziv kluba promijeni, pa se tako sada taj klub u St. Petersburgu zove također Saint Alexander Nevski. Nije se promijenio samo naziv kluba, već se promijenila i atmosfera u klubu, kao i neka uvjerenja", otkrio je Fedor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI