Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Fedor zapravo priča engleski?! | Fight Site

Fedor zapravo priča engleski?!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.05.2012 07:39h Autor:

Fedor Emelianenko

Bivši UFC-ovac Frank Trigg je u razgovoru za Rebellion MMA Radio otkrio mnoge interesantne detalje iz svoje bogate karijere koji nisu vezani isključivo za sport. Kada ga je novinar zamolio da izdvoji neke od najzanimljivijih stuacija, Trigg se sjetio svojih posjeta Japanu.

“Mnogo čudnih i zanimljivih stvari se dogodilo na zabavama, a o tome se baš i ne može gotovoriti. No, kada ideš u Japan, zaista naučiš mnogo o različitim ljudima. Tamo vidiš Jakea Shieldsa, Gilberta Melendeza i nađeš se u mnogo različitih situacija sa svojim sunarodnjacima”, pojasnio je Trigg i dodao kako mu je najzanimljivija ipak bila opijanje s Fedorom.

“Tako smo on i ja sjedili u hotelu za šankom i pili smo votku. Zaista smo se dobro zabavljali, a onda sam odjednom shvatio da ova ‘budala’ priča engleski. Pitao sam ga zašto se onda pretvara da ne zna engleski u intervjuima? Nije to bilo savršeno znanje jezika, no definitivno ga možeš razumijeti i sporazumijevati se s njim. On mi je odgovorio da ne voli pričati engleski pred medijima jer se ne osjeća ugodno. I tako smo pet minuta pričali na engleskom bez ikakvih prevoditelja”, opisuje Trigg i zaključuje:

“Kada smo već popili dosta, shvatili smo da što više pijemo votke, da je lakše govoriti engleski, odnosno ruski. Tako, naime, svijet funkcionira.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI