Fedor: Velasquez je trenutno najbolji borac na svijetu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.09.2013 09:18h Autor:

Fedor Emelianenko

Nema sumnje kako je Fedor Emelianenko jedan od najboljih boraca svih vremena, mnogi ga čak i svrstavaju na samo prvo mjesto, ali Rus se ipak drži što dalje od medija, pa je svaki njegov intervju uvijek u središtu pažnje.

U razgovoru za jedan njemački medij ovih dana otkrio je koga trenutno on smatra najboljim borcem na svijetu, tko iz borilačkog svijeta mu je najbolji prijatelj, a dao je također i savjet mladim nadolazećim zvijezdama…

"Mogu reći kako mi je Josh Barnett najbolji prijatelj od boraca. Ja pokušavam sa svima održati dobre odnose, uvijek se držim onoga da se prema drugima treba ponašati kako bismo htjeli da se oni ponašaju prema nama", rekao je Fedor.

"Mislim da je Cain Velasquez trenutno najbolji borac na svijetu. Prilično je pametan i svestran, zna se snaći u svakoj situaciji. To nije tako često, recimo ovdje u Rusiji dosta boraca ne zna se boriti kako treba, već se jednostavno pomlate u ringu. To nije dobro", smatra legendarni Rus.

"Mladi borci ne smiju biti toliko tašti, moraju trenirati naporno, a čak ni to nije garancija rezultata i uspjeha. Jednostavno treba raditi na svojim slabim stranama, kako bi upravo one postale vrline. Ja recimo do 23. godine nisam imao ništa s boksom, a onda sam se tome posvetio, a i dan danas mogu još puno toga naučiti", priznao je Emelianenko.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI