Fedor: Treniram i dalje, ali ring mi ne nedostaje!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.09.2012 09:12h Autor:

Fedor Emelianenko

Veliki Fedor nedavno je bio na ljetovanju u Grčkoj, ali bez obzira što je već prošlo neko vrijeme od odluke o umirovljenju, on i dalje redovno trenira.

Obožavani ruski borac kojeg mnogi smatraju najboljim svih vremena, Fedor Emelianenko, na iznenađenje svojih fanova ovih je dan čak malo progovorio o svom privatnom životu, što je inače zaista iznimno rijedak slučaj.

Proteklog tjedna Fedor je pozvao novinare na konferenciju za medije, odmah se proširila priča da se možda vraća u kavez ili ring, no to ni približno ipak nije bio slučaj, već je samo htio najaviti iduću M-1 priredbu na kojoj nastupa i njegov brat.

Kad je sam Fedor u pitanju, čini se da ga zaista više nećemo gledati ponovno u akciji. "Ja i dalje treniram, ali ne pripremam se za borbu. Ring mi ne nedostaje, ali ja svejedno planiram ostati uključen u sport. Nadam se da ću pomoći u učenju nove generacije boraca", rekao je Rus.

"Nedavno sam otišao u Grčku na ljetovanje sa svojom obitelji i odlično smo se proveli. Uživam u mirovini i zadovoljan sam svojim životom", otkrio nam je Fedor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI