Fedor se ne vraća, htio je samo najaviti Alexanderov meč!

Ostale vijesti 19.09.2012 08:23h Autor:

Fedor Emelianenko

Fedor Emelianenko održao je jučer kao što je najavio konferenciju za medije, no glavna tema ipak nije bio on, već priredba koju uskoro organizira M-1 Global u Rusiji.

Legendarni ruski borac privukao je jučer veliki interes kada je najavio da će zajedno sa svojim bratom Alexanderom održati konferenciju za medije na kojoj će biti objavljeno nekoliko zanimljivih informacija. Ponadao se čak dio njegovih fanova da bi se možda mogao vratiti u ring ili kavez, ali to se ipak nije dogodio.

Borbe su bile glavni razlog održavanja konferencije, no nije se ipak radilo o njegovom nastupu. Fedor je najavio priredbu M-1 Challenge 35 koja će se održati za dva mjeseca, a koju smo već bili spominjali na Fight Siteu zbog meča za titulu prvaka koji će se održati u pero kategoriji, a u kojem neće biti našeg Antuna Račića.

Nastupit će zato Fedorov brat Alexander, no još uvijek nije poznato tko će mu biti protivnik. Svoje mjesto na fight cardu pronašao je također i američki borac Jeff Monson, ali i njemu će tek biti određen protivnik.

Održat će se ukupno tri borbe za titulu M-1 prvaka, a osim spomenute u pero kategoriji, dobit ćemo još prvaka u srednjoj (Ramazan Emeev (Rusija) VS Mario Miranda (Brazil)) i u teškoj (Kenny Garner (SAD) vs Guram Gugenishvili (Gruzija)).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI